woma csatornatisztítás

Mi az a womázás? Ez az eljárás valójában egy nagynyoműsú vízsugaras csatornatisztítást jelent. A Woma valójában egy márkanév, amely a leghatásossabb csatornatisztító berendezés, ahol a kézi módszer nem segít, ahol a spirálos géppel lehetetlen megoldani a dugulást ott segít a woma.

Vízsugaras dugulás elhárítás és csőtisztítás.

A vízsugaras tisztítást általában házon kívüli tisztításnál használjuk.
Két fajtája van:

  • A nagy vízmennyiséggel, de alacsony nyomással tisztító berendezés. Ez 50-80 liter/perc vizet jutat a csatornarendszerbe 80-120bar nyomással. Ezek a berendezéseket nagy átmérőjű (250mm-400mm) csövek tisztítására használják.

Womás teherautó

  • Kis vízmennyiséggel, de nagy nyomással tisztító berendezés. Ez max: 20 liter/perc vizet jutat a csatornarendszerbe 50-220bar nyomással. Ezek a berendezéseket (110mm-250mm) átmérőjű csövek tisztítására használják. Ez a mérettartomány lefedi a lakosság nagy részét. Családi házaknál általában a fő lefolyóvezeték átmérője (110mm-150mm) társasházaknál (125-250mm).

Ilyen a mi WOMA berendezésünk is!

Tisztítás lényege: Az eldugult csőszakaszba egy mosótömlőt juttatunk, aminek a végén különböző tisztítófej fúvókák vannak. Ezek cserélhetők annak függvényében, hogy milyen tisztítást végzünk.
Vannak fúvókák csatorna mosás-tisztitáshoz, dugulás elhárításhoz és makacsabb szennyeződések eltávolításához is.

Womás csatornatisztító gép

Tisztítás feltétele!
Először is szükségünk lesz egy tisztító aknára (vagy valamilyen nyílásra a csatornacsövön ahol a mosóberendezés tömlőjét bejuttatjuk.) Vízvételi lehetőségre! (ha nincs, akkor viszünk magunkkal tartályban!)

Hogyan történik a tisztítás?
Ha a mosótömlőt bejutattuk a csatornarendszerbe, akkor beindítjuk a benzinmotort, ami meghajtja a nagynyomású szivattyút, ami biztosítja számunkra a (150-220Bar) víznyomást. Egy lábpedál segítségével adagoljuk a nyomást és kontroláljuk a folyamatot. A tömlő végén lévő fúvókán keresztül a vízsugár végzi a tisztítást. Ez viszi a tömlőt is előre a rendszerbe.

Womás csatorna tisztítás képeken

Ez aztán a tisztítófej segítségével eltávolít minden szennyeződést tisztárra mossa a cső belsejét.
Tisztítható csőátmérő: 110mm-250mm-ig!


Igény esetén csatornakamerázással megtekinthető!

100% GARANCIA!
Az elvégzett tisztítást igény esetén csőkamerával átvizsgáljuk, felvételt készítünk róla és átadjuk a felvételt. Így a kedves ügyfél biztos lehet benne, hogy azt a szolgáltatást kapta, amit szeretett volna.

csatorna kamerázás