Rólunk írták

Duguláselhárítás referencia Budapesten

Ha dugulás van odahaza, egy pillanat alatt megváltozik az életünk. Rájövünk, hogy amit korábban természetesnek gondoltunk, az nem is annyira természetes, rögtön érezzük a komfort hiányát és a bajt sokszor afféle tragédiaként kezeljük. Így volt ez nálunk is, mígnem Baranya János úr vállalkozására véletlenül rátaláltunk, és általa megoldódott a kényes probléma. Előtte két iparos járt nálunk, számunkra eredménytelenül. Baranya úr mindent látó kamerájával a csatornában olyan szűk helyekre is képes volt benézni, ahová mások nem. Így rövid idő alatt, a történést nem misztifikálva, a dugulás okát korrektül feltárta, és segítségével a komfortzónánk is helyreállt. Emellett fontos, hogy pontosan érkezett, fix áron dolgozott és munkájáról garanciális számlát adott és a végén kárunkat még a Biztosító is megtérítette. Így happyenddel ért véget a történet.

Sugár Róbert

Duguláselhárítás Óbudán

"180 lakásból álló társasház vagyunk, előfordul hogy dugulás történik, és ilyenkor gyorsan kell a segítség. Baranya Jánost több alkalommal is ki kellett hívnunk, mindig gyorsan a rendelkezésünkre állt. Kiváló és felkészült szakember, látszik hogy hosszú évek tapasztalatával rendelkezik. Mindig pontosan és igényesen végezte el a munkát, természetesen legnagyobb megelégedésünkre. Házainkban kint van az elérhetősége, ha bárkinek szüksége van duguláselhárító szakemberre, mi nyugodtan merjük ajánlani őt."

Óbudai 26. Lakásfenntartó Szövetkezet
Budapest 1032 Ágoston u. 1-2-3.
www.obudai26.hu

Szilvássy Imre
gondnok, elnök helyettes"

Duguláselhárítás Szentendrén

"Elég komoly csatornadugulásom volt,amit végül többszöri kiszállásal (duguláselháritás) illetve komoly munkával lehetett megoldani. Ebből tényleg csak az első kiszállást kellett kifizetnem (ahogy az interneten az oldalán szerepel), a többi garanciába ment, pedig volt benne éjszakai kiszállás is. Baranya úr szó nélkül tette a dolgát, mindig jött rövid időn belül. Kiderült hogy 15 méter udvari szakaszt érint (térkővel lerakott) a hibás csatorna. Az egészet ki kellett cserélni. Nagy szakértelemmel és korrektséggel, megoldotta az egész cserét. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Tállai Tibor, 2000 Szentendre Muskotály u. 1

Egy egyszerűnek tűnő ügy

"December 6.-án Mikulás este történt velünk az eset,hogy a mosogatóból és a wc-ből a viz már kifelé folyt teljesen eldugultunk,mivel kicsi gyermekeink vannak a kialakult helyzetet gyorsan kellett megoldani.Baranyi János non-stop duguláselhárítást  hívtuk ő volt az egyetlen aki hajlandó is volt szombaton este 11-kor kijönni. gyermekeink aludtak a kompresszor dübörgött.Majd több órával később a gép elakadt az ülepítőben,a szakadó esőben János úr és én ásni kezdtünk a kertben az ülepítőben a  cső végét keresve .Hajnali 5 óra körül végre sikerrel jártunk,cső kiszabadítva,dugulás megoldva!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Ezúton szeretnénk megköszönni neki végtelen türelmét, nyugalmát és egész éjszakán át tartó munkáját!"

Méhes Bence

Duguláselhárítás éjjel-nappal

"Édesanyám szentendrei családi házának kertjében szennyvízcsatorna dugulás lépett fel néhány hete, és az egyik tisztítóaknán keresztül elöntéssel fenyegetett.

A Baranya Bt-nek április 18-án, szombaton reggel 7h-kor írtam egy segítségkérő sms-t; nagy örömömre 5 percen belül visszahívtak, majd 1 órán belül a helyszínre érkeztek – annak ellenére, hogy éjjel/hajnalban Budapesten dolgoztak.

A probléma műszakilag nem volt egyszerű (több,, mint 50 éves rendszer, emésztő, betemetett aknák, ráépített garázs stb.), azonban a Baranya Bt. a dugulást nagyon gyorsan, és professzionálisan elhárította, a munkavégzés alatt intelligensen és korrektül viselkedett, és reális árat számolt fel tevékenységéért.

Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a Baranya Bt-t és persze Baranya Jánost!"

Ambrózy György

 

Duguláselhárítás Leányfalu

"Megbízható szakembert találni nem egyszerű Budapest környékén. Baranya János személyében egy korrekt, becsületes és precíz mestert ismertünk meg a szó nemes értelmében. Egy régi házat vásároltunk és sajnos már az első télen egy komolyabb dugulás keletkezett a rendszerben. Fel is hívtuk az első szakembert aki elsőre kedvező kiszállási díjat adott, a trükk azonban a folyóméterenkénti extra felárban volt. Sajnos ezért a kb. 2 órás műveletért egy havi magyar átlagfizetés volt a büntetésünk. Akkor még nem tudtuk, hogy a munka sem volt tökéletes, hiszen rá kb.fél évre újra dugulásunk volt ekkor már Baranya Jánost hívtuk. Szerencsére! Pontosan behatárolta a hiba helyét és kiderült, hogy a korábbi csapat szétütötte a csővezetéket így ideiglenesen megszűnt a probléma akkor... Ezek után betont kellett bontani mert éppen a korábbi betonakna felett ütötte szét a korábbi kókler mester a vezetéket, szerencsére ezt is betonfúrás segítségével sikerült kisebb beavatkozással megoldani. Mióta János megcsinálta a rendszert azóta nincs gondunk vele. Ráadásul tisztán és szépen dolgozik látszik, hogy van mögötte tapasztalat és tudás. Azóta a vízvezetékekkel kapcsolatos kéréseinket is Ő oldja meg, ráadásul igen kedvező árakon."

Kis Tamás 2016 Leányfalu Móricz Zsigmond út


Szentendre duguláselhárítás

Szentendre-i családi házban,melyben több fürdő/wc található olyan jelek mutatkoztak,melyek egy esetleges dugulást jeleztek előre.
Baranya úr, még a megkeresésem napján eljött és többórás,igen alapos munkával,egészen a teljes telken való vizsgálódással ill. speciális kamerás technikával kiderítette,hogy a kertben komolyabb elzáródások ill. egyéb problémák vannak a csatornahálózatban.
Igy sikerült -egy már arra specializálódott csapatnak- a feltárásokat elvégezni és ennek eredménye a munka sürgősségét és Baranya úr szakvéleményét alátámasztották. Munkája tehát igen célravezető és hatékony volt! Szakértelme dícsérendő.
(F.T.)